Rå wrap
AFTENSMAD

Rå wrap

Har du aldrig rigtigt kunnet se fidusen ved tofu, så giv denne ret en chance og oplev, hvor godt det kan smage. Brug gerne de grøntsager, du har i køleskabet. Radiser, squash og sukkerærter smager også skønt i en kålwrap.
  • 2 Personer

Ingredienser

4 stk. gulerødder
0.5 stk. lille rødkål
0.5 stk. agurk
1 stk. peberfrugt
- frisk mynte
300 g tofu
6 blade savojkål
2 spsk. hoisinsauce
0.5 spsk. olie til stegning

Dip

1 spsk. peanutbutter
1 spsk. tahini
2 spsk. soja
1 tsk. rød karrypasta
1 spsk. citronsaft
- lidt vand

Sådan gør du

  1. 1
    Skær gulerødder, rødkål, agurk, peberfrugt og mynte i strimler. Skær tofuen i lange strimler a ca. 1-2 cm’s tykkelse. Kom tofu på panden sammen med hoisinsauce, og steg strimlerne ved middel varme. Vend strimlerne et par gange undervejs, og skru helt ned efter cirka 10 minutter. Lad tofustrimlerne køle af.
  2. 2
    Rør peanutbutter, tahin, soja, karrypasta og citronsaft sammen. Tilsæt vand, til dressingen har en konsistens, som du kan lide. Skyl bladene fra savojkålen, og tør dem i et viskestykke. Fold grøntsager, tofustykker og mynte ind i hvert kålblad. De skal foldes lidt stramt. Server kålwraps med dip til.